Revista Internacional de Educaci贸n para la Justicia Social

Acc茅s a la publicaci贸
Autoria:聽Hern谩ndez-Castilla, R. i Murillo Torrecilla, F.J. (direcci贸)
Editorial:聽Grup de Recerca聽“Canvi Educatiu per a la Just铆cia Social” (GICE-UAM) i Xarxa Iberoamericana de Recerca聽sobre Canvi i聽Efic脿cia Escolar (RINACE)
Lloc:聽Madrid
Idioma:聽Castell脿, Angl猫s i聽Portugu猫s

Publicaci贸 acad猫mica en format electr貌nic que neix l’octubre del 2012 davant la necessitat de comptar amb un canal per a la difusi贸 de recerques de qualitat que entenen l’Educaci贸 com un motor de transformaci贸 social.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework