Rieres Rialleres

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Associaci贸 H脿bitats
Curs: 2014-2015
Etapa: Secund脿ria
Dins del Projecte Rius, que t茅 per objectiu estimular la participaci贸 activa de la societat en la conservaci贸 i millora dels rius, aquesta experi猫ncia consisteix en la inspecci贸 i avaluaci贸 de par脿metres f铆sics, qu铆mics i biol貌gics de l鈥檈cosistema d’una riera.

Amb les dades recollides s’elabora un informe anual d鈥檃n脿lisi de la qualitat dels rius que es fa arribar a l鈥橝CA, al Departament de Territori i Sostenibilitat.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework