Science Education for Responsible Citizenship

Acc茅s al document
Autoria: Hazelkorn E. (presidencia), Ryan C. (relator铆a) et al.
Editorial:聽Comissi贸聽Europea – Direcci贸 General de Recerca i Innovaci贸. Ci猫ncia amb i per a la societat
Any:聽2015
Idioma:聽Angl猫s
A mesura que el m贸n es torna m茅s interconnectat i globalment competitiu, les noves oportunitats econ貌miques sovint v茅nen de la m脿 de complexos reptes socials. Per tant, aquest informe (realitzat per un grup d’experts en educaci贸 en ci猫ncies reunits per la Comissi贸 Europea) assenyala que cal involucrar tota la societat en els processos de recerca i innovaci贸.

La publicaci贸 es dirigeix principalment als responsables pol铆tics d’educaci贸 en ci猫ncies. S’hi identifiquen les principals q眉estions implicades en ajudar la ciutadania a accedir al debat cient铆fic; tamb茅 proporciona orientaci贸 sobre com la ind煤stria pot contribuir a l’educaci贸 en ci猫ncies; i proposa un nou marc per a tots els tipus d’educaci贸 en ci猫ncies (des de l’enfocament formal, al no formal i informal).

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework