SCREAM 隆Alto al trabajo infantil!

Enlla莽 al recurs
Autoria: Programa Internacional per a l’Eliminaci贸 del Treball Infantil (IPEC en les seves sigles en angl猫s)
Editorial: Organitzaci贸 Internacional del Treball (OIT)
Any: 2002
Etapa: ESO i Batxillerat
Idioma: Castell脿, angl猫s, franc猫s
Programa de l’OIT que t茅 com a objecte que la joventut prengui consci猫ncia dels Drets de la Inf脿ncia, amb una atenci贸 particular a enfortir el moviment mundial contra el treball infantil.

SCREAM consta d’un paquet did脿ctic de 14 m貌duls, que poden adaptar-se en funci贸 del temps i dels recursos disponibles. Els m貌duls s贸n gen猫rics i estan previstos per encaixar en tots els contextos geogr脿fics i culturals, aix铆 com en contextos d’educaci贸 formal i no formal. Aix铆 mateix, s’han desenvolupat tres m貌duls especials sobre temes sensibles: VIH, sida i treball infantil; treball infantil i conflictes armats, i treball infantil a l’agricultura.

La metodologia est脿 basada en les arts (teatre, escriptura creativa, m煤sica i arts visuals) i en els mitjans de comunicaci贸, amb els quals els joves poden transmetre els seus missatges a una comunitat molt m茅s 脿mplia.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework