SDG Index and Dashboards Report

Enlla莽 al recurs
Autoria: Sachs, J.; Kroll, C; Schmidt-Traub, G; Lafortune, G; Fuller, G.
Editorial: Sustainable Development Solutions Network (SDSN) i Bertelsmann Stiftung
Any: Des de 2015

Primer estudi mundial per avaluar on es troba cada pa铆s en relaci贸 a la consecuci贸 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

A difer猫ncia dels seus predecessors – els Objectius de Desenvolupament del Mil路lenni (ODM) -, els ODS estableixen est脿ndards no nom茅s per als pa茂sos emergents i en desenvolupament, sin贸 tamb茅 per als pa茂sos industrialitzats.

Tant els governs com la societat civil poden usar aquest estudi per identificar prioritats d’acci贸, comprendre els principals desafiaments d’implementaci贸, rastrejar el progr茅s, garantir la rendici贸 de comptes i identificar les escletxes que s’han de tancar per assolir els ODS per a l’any 2030.

Etiquetes:, , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework