SDG Tracker: Measuring progress towards the Sustainable Development Goals

Enlla莽 al recurs
Autoria: Our World In Data (un projecte de Global Change Data Lab)
Any: 2023 (versi贸 revisada); l’original es va publicar el 2018
Idioma: Angl猫s
Web que presenta dades de tots els indicadors disponibles de la base de dades Our World in Data, utilitzant estad铆stiques oficials de l’ONU i altres organitzacions internacionals. Aquesta informaci贸 gratu茂ta i d’acc茅s obert fa un seguiment del progr茅s global cap als ODS de l’Agenda 2030 amb la voluntat que la ciutadania responsabilitzi els governs en l’assoliment dels objectius acordats.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework