• Portal Paula
  • Activitats
  • Es crea un grup de treball per aprofundir en l鈥檃valuaci贸 formativa de la recerca de batxillerat

Es crea un grup de treball per aprofundir en l鈥檃valuaci贸 formativa de la recerca de batxillerat

El grup dissenyar脿 i experimentar脿 eines d鈥檃valuaci贸 formativa, que es publicaran en acc茅s obert al Dip貌sit Digital de la UB i es difondran a trav茅s del Portal PAULA.

En el marc del programa “Interdependents, corresponsables: L鈥橝genda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat“, la Fundaci贸 Solidaritat UB i l鈥Institut de Desenvolupament Professional (IDP) – ICE UB han creat un grup de treball format per professorat de secund脿ria que vol aprofundir en l鈥檃valuaci贸 formativa de treballs de recerca que eduquin en drets humans i ciutadania global.

El grup, que s’anomena “Evid猫ncies de ciutadania global. Vers una avaluaci贸 formativa de la recerca de batxillerat”, comporta 30 hores de feina: 15 de treball aut貌nom i 15 de presencials, que es distribueixen en cinc sessions, del 25 de mar莽 al 28 de juny de 2019, al Centre UB Sants.

El grup dissenyar脿 i experimentar脿 eines d鈥檃valuaci贸 formativa. Les seves produccions es publicaran en acc茅s obert al Dip貌sit Digital de la Universitat de Barcelona i es difondran a trav茅s del Portal PAULA.

Els objectius del grup s贸n:

  • Identificar criteris d鈥檃valuaci贸 competencial fonamentats en el curr铆culum de batxillerat, que orientin la tutoria dels treballs de recerca de batxillerat.
  • Experimentar activitats i instruments d鈥檃valuaci贸 formativa i qualificaci贸 final del treball de recerca.
  • Promoure la incid猫ncia del treball de recerca en l鈥educaci贸 en drets humans i ciutadania global.
  • Disposar d’un espai de col路laboraci贸 i suport per educar pel desenvolupament sostenible i la ciutadania global des de la tutoria de projectes de recerca.

Amb el suport de:

Diputaci贸 de Barcelona
Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework