Es crea un grup de treball per aprofundir en l鈥檃valuaci贸 formativa de la recerca de batxillerat

El grup dissenyar脿 i experimentar脿 eines d鈥檃valuaci贸 formativa, que es publicaran en acc茅s obert al Dip貌sit Digital de la UB i es difondran a trav茅s del Portal PAULA.

En el marc del programa “Interdependents, corresponsables: L鈥橝genda 2030 com a recurs per la recerca de Batxillerat“, la Fundaci贸 Solidaritat UB i l鈥Institut de Desenvolupament Professional (IDP) – ICE UB han creat un grup de treball format per professorat de secund脿ria que vol aprofundir en l鈥檃valuaci贸 formativa de treballs de recerca que eduquin en drets humans i ciutadania global.

El grup, que s’anomena “Evid猫ncies de ciutadania global. Vers una avaluaci贸 formativa de la recerca de batxillerat”, comporta 30 hores de feina: 15 de treball aut貌nom i 15 de presencials, que es distribueixen en cinc sessions, del 25 de mar莽 al 28 de juny de 2019, al Centre UB Sants.

El grup dissenyar脿 i experimentar脿 eines d鈥檃valuaci贸 formativa. Les seves produccions es publicaran en acc茅s obert al Dip貌sit Digital de la Universitat de Barcelona i es difondran a trav茅s del Portal PAULA.

Els objectius del grup s贸n:

  • Identificar criteris d鈥檃valuaci贸 competencial fonamentats en el curr铆culum de batxillerat, que orientin la tutoria dels treballs de recerca de batxillerat.
  • Experimentar activitats i instruments d鈥檃valuaci贸 formativa i qualificaci贸 final del treball de recerca.
  • Promoure la incid猫ncia del treball de recerca en l鈥educaci贸 en drets humans i ciutadania global.
  • Disposar d’un espai de col路laboraci贸 i suport per educar pel desenvolupament sostenible i la ciutadania global des de la tutoria de projectes de recerca.

Amb el suport de:

Diputaci贸 de Barcelona
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework