Segona trobada per a l’assessorament de recerques sobre el conflicte de S铆ria i la crisi del refugi

La Fundaci贸 Solidaritat UB, amb el suport de l’Ag猫ncia Catalana de Cooperaci贸 al Desenvolupament, ofereix assessorament gratu茂t a estudiants de centres educatius de Catalunya que estiguin realitzant (o vulguin realitzar) treballs de recerca de batxillerat sobre el conflicte de S铆ria i la crisi del refugi.

La segona trobada d’assessorament ser脿:

Dia: 5 d’abril de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: Campus de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, 08014 de Barcelona).
Places limitades.

Per participar-hi, cal inscripci贸 pr猫via, mitjan莽ant un correu electr貌nic a recercapau@ub.edu en qu猫 s鈥檌ndiqui nom i primer cognom de l鈥檈studiant, institut de proced猫ncia i objectiu de recerca.

informaci贸 i inscripcions: recercapau@ub.edu / 93 403 96 12

L’alumnat present a les trobades, si ho desitja, passa a formar part d’un grup de recerca sobre el refugi, en qu猫 col路laboren estudiants de diferents centres educatius de Catalunya que investiguen aquesta tem脿tica (amb objectius diversos). A m茅s de les trobades d’assessorament, els centres educatius tenen a la seva disposici贸 materials i recursos per a treballs de recerca sobre la crisi del refugi.

L’assessorament est脿 en la l铆nia del Programa de suport de la Universitat de Barcelona a persones refugiades i provinents de zones en conflicte i es desenvolupa en el marc del projecte “El conflicte de S铆ria en la recerca de batxillerat” de la Fundaci贸 Solidaritat UB, que compta amb el suport de l’Ag猫ncia Catalana de Cooperaci贸 al Desenvolupament (ACCD).

L’assessorament a treballs d’estudiants de la ciutat de Barcelona s’emmarca, a m茅s, en el programa Recerca per la ciutadania global, amb qu猫 la Fundaci贸 Solidaritat UB i l’ICE UB, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyen instituts p煤blics de la capital catalana en la tutoria de treballs de recerca que contribueixen a l’educaci贸 per a la ciutadania global, a trav茅s d’aquestes activitats.

Amb el suport de:

 

 

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework