Seminari: Investigaci贸 per la ciutadania global al batxillerat

Adre莽at a professorat tutor de treballs de recerca de batxillerat
(Places limitades)

Programa
Inscripci贸 a trav茅s de recercapau@ub.edu(ampliada fins al 15/05/16)

Com contribueix el treball de recerca al desenvolupament de les compet猫ncies cient铆fica i ciutadana? Com passar del resum d鈥檌nformaci贸 a la recerca cient铆fica? Com desenvolupar recerca cient铆fica a partir dels interessos de l鈥檃lumnat? Quina relaci贸 tenen aquests interessos amb els drets humans? Quins aprenentatges es treballen en la tutoria? Com promoure la recerca cient铆fica des de la tutoria? Com incideix aquest treball en l鈥檈ducaci贸 per a la ciutadania global?

Seminari Investigacio ciutadania global batxEl聽seminari semipresencial “Investigaci贸 per la ciutadania global al batxillerat” (20 hores de dedicaci贸) s鈥檃dre莽a a docents que estiguin acompanyant treballs de recerca,聽de qualsevol modalitat de batxillerat, en els instituts que participen en el programa Recerca per a la Pau i vulguin aprofundir en el potencial de la recerca cient铆fica per a l鈥檈ducaci贸 en drets humans. Tot i aix铆, tamb茅 hi ha places reservades per a professorat d’altres聽centres, que no participen al programa.

El treball a dist脿ncia a trav茅s del Campus Obert de la UB聽es combinar脿 amb dues trobades presencials聽de 2 hores de durada que, en el cas聽del professorat d’instituts participants al programa Recerca per a la Pau, es duran a terme als centres聽i, en el cas del professorat d’instituts aliens al programa, tindran lloc al Centre UB de Sants (c/ Melcior de Palau 140 de Barcelona) el聽dimecres 22 de juny del 2016, de 17 a 19 h, i un altre dia per determinar.

La formaci贸 (gratu茂ta)聽es basa en l鈥檃n脿lisi de la pr貌pia acci贸 tutorial i l鈥檌ntercanvi d鈥檈xperi猫ncies entre docents de centres diversos. Tamb茅 s’oferiran聽recursos del programa Recerca per a la Pau, aix铆 com bibliografia d鈥檃ltres experi猫ncies d鈥檈ducaci贸 per a la ciutadania global basades en la recerca.

Requisits de certificaci贸: Assist猫ncia a les trobades presencials i realitzaci贸 de les activitats a dist脿ncia.

Logos portal PAULA

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework