SexAffect

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Associaci贸 Actua Vall猫s i Fundaci贸 Pau i Solidaritat de CCOO
Curs: 2015-2016
Etapa: Secund脿ria
El projecte pret茅n que els i les joves d鈥檜n grup classe de 4t d鈥橢SO esdevinguin agents de prevenci贸 en mat猫ria afectivo-sexual.

Per aconseguir-ho, despr茅s d鈥檜n curs d鈥檈ducaci贸 sexual i afectiva de 13 sessions integrat al contingut curricular de l鈥檃ssignatura de catal脿, es proposa a l鈥檃lumnat que difongui la informaci贸 obtinguda a la comunitat educativa i que promogui les relacions saludables entre nois i noies de la seva mateixa edat, tant del seu centre com de dos altres centres educatius del municipi mitjan莽ant la dinamitzaci贸 de l’exposici贸 鈥La recerca del plaer鈥 (un material l煤dic i pedag貌gic creat pels Casals de Joves de Catalunya).

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework