Sinergias – Di谩logos Educativos para la transformaci贸n social

Acc茅s a la publicaci贸
Editorial:聽Fundaci贸聽Gon莽alo da Silveira i Centre d’Estudis Africans de la Universitat de Porto
Lloc:聽Porto / Lisboa
Idioma:聽Castell脿, Angl猫s, Portugu猫s,… (segons l’article)

Revista digital de car脿cter cient铆fic especialitzada, amb revisi贸 per parells, que pret茅n constituir-se com a plataforma internacional per al debat i la reflexi贸 conceptual, metodol貌gica i sobre pr脿ctiques en el camp de l’Educaci贸 per al Desenvolupament/ Educaci贸 per a la Ciutadania Global/ Educaci贸 Global, actuant com a vehicle de producci贸 i difusi贸 del coneixement en aquest camp.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework