Sistema integrat d鈥檌nformaci贸 metropolitana sobre cohesi贸 social i urbana (SIMCSU)

Enlla莽 al recurs
Autoria: Institut d鈥橢studis Regionals i Metropolitans de Barcelona
Conjunt de fonts de dades que s鈥檃rticulen per oferir coneixement a diverses escales territorials sobre estratificaci贸 social, desigualtats socials i urbanes, distribuci贸 de la renda, risc de pobresa i exclusi贸, diferenciaci贸 socioresidencial i processos socioterritorials. Aquest sistema d鈥檌nformaci贸 el conformen:

  1. Les Estad铆stiques metropolitanes sobre condicions de vida (EMCV): font de dades constru茂da a partir de l鈥橢nquesta de condicions de vida (ECV) (mostra ampliada). T茅 una periodicitat anual i recull informaci贸 relativa a la renda, la privaci贸 material, l鈥檋abitatge, el mercat de treball, la formaci贸 o l鈥檈stat de salut.
  2. L鈥Enquesta de cohesi贸 urbana (ECURB): operaci贸 de periodicitat triennal que recull informaci贸 relativa a la mobilitat residencial, l鈥櫭簊 del territori i la valoraci贸 de l鈥檈ntorn residencial.
  3. Registres administratius: la recopilaci贸 anual d鈥檃quest tipus d鈥檌nformaci贸 permet informar sobre diferents tem脿tiques relacionades amb la cohesi贸 social (renda, protecci贸 social, etc.) per 脿rees petites (secci贸 censal, grid censal, barris, municipi).

Etiquetes:,

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework