SmileUrbo

SmileUrboEnlla莽 al recurs
SmileUrbo 茅s un joc de rol interactiu, creat per l’associaci贸 Smilemundo amb el suport de la Diputaci贸 de Barcelona i la col路laboraci贸 de la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Girona, que t茅 com a objectiu difondre entre la ciutadania els valors de l’educaci贸, el desenvolupament i la cooperaci贸.

La proposta planteja el cas (basat en fets reals) d鈥檜na petita poblaci贸 que travessa un moment cr铆tic, al qual els jugadors i les jugadores hauran de donar resposta tenint en compte l’impacte de les seves decisions en indicadors com la desocupaci贸, el cost de la vida, el medi ambient o la sobirania aliment脿ria.

L’eina est脿 pensada perqu猫 les organitzacions sense 脿nim de lucre i les institucions educatives puguin treballar en equips i comunitats el desenvolupament del benestar com煤 i la sostenibilitat del planeta. SimleUrbo ha quedat finalista a la categoria “Educaci贸 per a tots” de la setena edici贸 del World Summit Youth Award (WSYA), que premia emprenedors menors de 30 anys que promouen els Objectius de Desenvolupament del Mil路lenni mitjan莽ant les tecnologies digitals.

Etiquetes:, , , , ,

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework