SmileUrbo

SmileUrboEnllaç al recurs
SmileUrbo és un joc de rol interactiu, creat per l’associació Smilemundo amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Girona, que té com a objectiu difondre entre la ciutadania els valors de l’educació, el desenvolupament i la cooperació.

La proposta planteja el cas (basat en fets reals) d’una petita població que travessa un moment crític, al qual els jugadors i les jugadores hauran de donar resposta tenint en compte l’impacte de les seves decisions en indicadors com la desocupació, el cost de la vida, el medi ambient o la sobirania alimentària.

L’eina està pensada perquè les organitzacions sense ànim de lucre i les institucions educatives puguin treballar en equips i comunitats el desenvolupament del benestar comú i la sostenibilitat del planeta. SimleUrbo ha quedat finalista a la categoria “Educació per a tots” de la setena edició del World Summit Youth Award (WSYA), que premia emprenedors menors de 30 anys que promouen els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni mitjançant les tecnologies digitals.

Etiquetes:, , , , ,

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework