SmileUrbo

SmileUrboEnlla莽 al recurs
SmileUrbo 茅s un joc de rol interactiu, creat per l’associaci贸 Smilemundo amb el suport de la Diputaci贸 de Barcelona i la col路laboraci贸 de la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Girona, que t茅 com a objectiu difondre entre la ciutadania els valors de l’educaci贸, el desenvolupament i la cooperaci贸.

La proposta planteja el cas (basat en fets reals) d鈥檜na petita poblaci贸 que travessa un moment cr铆tic, al qual els jugadors i les jugadores hauran de donar resposta tenint en compte l’impacte de les seves decisions en indicadors com la desocupaci贸, el cost de la vida, el medi ambient o la sobirania aliment脿ria.

L’eina est脿 pensada perqu猫 les organitzacions sense 脿nim de lucre i les institucions educatives puguin treballar en equips i comunitats el desenvolupament del benestar com煤 i la sostenibilitat del planeta. SimleUrbo ha quedat finalista a la categoria “Educaci贸 per a tots” de la setena edici贸 del World Summit Youth Award (WSYA), que premia emprenedors menors de 30 anys que promouen els Objectius de Desenvolupament del Mil路lenni mitjan莽ant les tecnologies digitals.

Etiquetes:, , , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework