Programa PAULA d’educació per a la pau

Portal PaulaEl programa PAULA és una iniciativa conjunta de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona i la Fundació Solidaritat UB, orientada a potenciar la integració curricular de l’educació per a la pau, els drets humans i la ciutadania global en l’educació reglada a través del suport a mestres i professorat.

Actualment, el programa desenvolupa diversos projectes al voltant del potencial de la recerca com a estratègia didàctica en educació per als drets humans i la ciutadania global als centres educatius. Entre ells, destaquen “Recerca per a la Ciutadania Global (Recercapau)”, amb el suport dels ajuntaments de Barcelona, El Prat de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts, i “Pandèmia, migracions i canvi climàtic“, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a aquest espai web, Portal PAULA, es concep com un centre de recursos educatius íntegrament disponibles per internet i especialitzats en cultura de pau. Aquí trobaràs materials elaborats tant pel propi programa com per centres d’ensenyament, ONGs i altres agents educatius; els quals s’han classificat per etapes educatives i matèries. El seu marc teòric és la Guia curricular, que fa un buidat del currículum reglat des de la perspectiva de l’educació per a la pau.

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework