Programa PAULA d’educaci贸 per a la pau

Portal PaulaEl programa PAULA 茅s una iniciativa conjunta de l’Institut de Ci猫ncies de l’Educaci贸 de la Universitat de Barcelona i la Fundaci贸 Solidaritat UB, orientada a potenciar la integraci贸 curricular de l’educaci贸 per a la pau, els drets humans i la ciutadania global en l’educaci贸 reglada a trav茅s del suport a mestres i professorat.

Actualment, el programa desenvolupa diversos projectes al voltant del potencial de la recerca com a estrat猫gia did脿ctica en educaci贸 per als drets humans i la ciutadania global als centres educatius. Entre ells, destaquen 鈥Recerca per a la Ciutadania Global (Recercapau)鈥, amb el suport dels ajuntaments de Barcelona, El Prat de Llobregat i Sant Vicen莽 dels Horts, i “Pand猫mia, migracions i canvi clim脿tic“, amb el suport de la Diputaci贸 de Barcelona.

Pel que fa a aquest espai web, Portal PAULA, es concep com un centre de recursos educatius 铆ntegrament disponibles per internet i especialitzats en cultura de pau. Aqu铆 trobar脿s materials elaborats tant pel propi programa com per centres d’ensenyament, ONGs i altres agents educatius; els quals s’han classificat per etapes educatives i mat猫ries. El seu marc te貌ric 茅s la Guia curricular, que fa un buidat del curr铆culum reglat des de la perspectiva de l鈥檈ducaci贸 per a la pau.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework