Som migrants

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Edualter i Transforma Films
Anys: 2014-2015
Etapa: Secund脿ria

A trav茅s de l’audiovisual, amb l鈥檃ssessorament de Transforma Films i amb formacions facilitades per Edualter i el professorat, el programa pret茅n sensibilitzar els i les joves sobre la realitat de persones immigrants a partir d鈥檈ntrevistes, que ells mateixos graven i editen per elaborar un v铆deo documental. El v铆deo s’acompanya d’una breu biografia escrita per a cada hist貌ria. Al llarg del projecte, per parelles, l’alumnat tamb茅 crea un bloc que s鈥檜tilitza com a lloc de reflexi贸 del dia a dia del projecte; i el producte final es recull al bloc Som Migrants.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework