SOS peix

Enlla莽 al recurs
Autoria: Associaci贸 de Naturalistes de Girona i Instituci贸 Alt Empordanesa per a l’Estudi i Defensa de la Natura
Etapa: Prim脿ria
Idioma: Catal脿
Aquest recurs educatiu (que proposa activitats per a dur a terme a l’aula, amb les fam铆lies i al menjador escolar) vol apropar l’alumnat a la biodiversitat marina, especialment als serveis ambientals que ofereix i les problem脿tiques que l’afecten.

Cada sessi贸 t茅 com a objectiu proposar solucions als problemes que pateixen els mars i oceans i, alhora, fomentar h脿bits de consum saludables i ecol貌gics.

脡s un recurs educatiu de la campanya SOSpeix, que busca sensibilitzar i informar la ciutadania sobre l’amena莽a que pesa sobre els mars i oceans, i promoure el consum responsable de peix i marisc com a eina per prevenir la sobrepesca i l’explotaci贸 dels mars.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework