Taller: Còmic per a la ciutadania global

Adreçat a grups d’E.S.O. i Batxillerat

Tot aprenent el llenguatge del còmic i les seves tècniques d’elaboració, ens aproparem a la diversitat d’iniciatives de solidaritat i transformació social presents al nostre entorn.

El taller, de 4 hores de durada, pot emmarcar-se en diverses matèries d’E.S.O. i Batxillerat essent les més idònies:

  • Educació per a la ciutadania i drets humans. Educació ètico-cívica.
  • Ciències socials.
  • Educació visual i plàstica.
  • Llengües.

Amb el suport de:

Aquest taller forma part del Catàleg d’Accions de Sensibilització que la Diputació de Barcelona ofereix als municipis de menys de 50.000 habitants.
A més, el taller és una de les activitats del Projecte d’Educació pel Desenvolupament entre l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Universitat de Barcelona, amb el finançament d’AECID.
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework