Taller: C貌mic per a la ciutadania global

Adre莽at a grups d’E.S.O. i Batxillerat

Tot aprenent el llenguatge del c貌mic i les seves t猫cniques d鈥檈laboraci贸, ens aproparem a la diversitat d鈥檌niciatives de solidaritat i transformaci贸 social presents al nostre entorn.

El taller, de 4 hores de durada, pot emmarcar-se en diverses mat猫ries d’E.S.O. i Batxillerat essent les m茅s id貌nies:

  • Educaci贸 per a la ciutadania i drets humans. Educaci贸 猫tico-c铆vica.
  • Ci猫ncies socials.
  • Educaci贸 visual i pl脿stica.
  • Lleng眉es.

Amb el suport de:

Aquest taller forma part del Cat脿leg d’Accions de Sensibilitzaci贸 que la Diputaci贸 de Barcelona ofereix als municipis de menys de 50.000 habitants.
A m茅s, el taller 茅s una de les activitats del Projecte d’Educaci贸 pel Desenvolupament entre l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Universitat de Barcelona, amb el finan莽ament d’AECID.
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework