Taller a Sant Feliu de Llobregat, sobre la tutoria de la recerca a batxillerat

La Fundaci贸 Solidaritat UB i l’Institut de Ci猫ncies de l鈥橢ducaci贸 (ICE UB) convoquen un taller gratu茂t per a professorat de secund脿ria en el marc del projecte “Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global”, impulsat a Sant Feliu de Llobregat.

Conjuntament amb l鈥Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i amb el suport de l鈥脌rea Metropolitana de Barcelona, la Fundaci贸 Solidaritat UB i l’ICE-UB organitzen el taller 鈥淚nvestigaci贸 per la ciutadania global. Eines per a la tutoria de la recerca de batxillerat鈥, de 6 hores de durada (4 h presencials i 2 h de treball individual).

  • Lloc: CRP del Baix Llobregat I (Pl. Ferrer i Gu脿rdia 1-3 de Sant Feliu de Llobregat)
  • Dates: dilluns 26 i divendres 30 de juny de 2017
  • Horari: de 8 a 10 hores
  • Matr铆cula: crp-santfeliu@xtec.cat

El taller aborda la concreci贸 d鈥檕bjectius de recerca factibles des dels interessos de l鈥檈studiant, la creativitat i el rigor a l’hora d’escollir t猫cniques de recerca, les fonts d’informaci贸 a l’abast de l’alumnat i l’avaluaci贸 formativa de la recerca de batxillerat. Per fer-ho, la formaci贸 es basa en el treball pr脿ctic i l鈥檌ntercanvi d鈥檈xperi猫ncies, i tamb茅 fa servir els recursos i materials formatius generats pel programa Investigaci贸 per la ciutadania global de la Fundaci贸 Solidaritat UB.

La inscripci贸 al taller romandr脿 oberta fins al 23 de juny del 2017:

crp-santfeliu@xtec.cat

Els requisits de certificaci贸 s贸n l’assist猫ncia a un m铆nim del 80 % de les hores presencials de formaci贸 i la valoraci贸 positiva de totes les tasques planificades (treball personal) en relaci贸 amb l’aprofitament.

L’activitat es convoca en el marc del projecte “Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global“, que tamb茅 organitzar脿 a Sant Feliu una exposici贸 sobre com el treball de recerca de batxillerat pot contribuir als objectius de l鈥Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

El projecte s鈥檃dre莽a a promoure la interdepend猫ncia d鈥檃quests reptes globals amb les realitats locals i, per tant, amb les possibilitats d鈥檃cci贸 ciutadana per la protecci贸 i defensa dels drets humans.

 

En concertaci贸 amb:

Amb el suport de:

 

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework