Taller a Sant Feliu de Llobregat, sobre la tutoria de la recerca a batxillerat

La Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE UB) convoquen un taller gratuït per a professorat de secundària en el marc del projecte “Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global”, impulsat a Sant Feliu de Llobregat.

Conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Fundació Solidaritat UB i l’ICE-UB organitzen el taller “Investigació per la ciutadania global. Eines per a la tutoria de la recerca de batxillerat”, de 6 hores de durada (4 h presencials i 2 h de treball individual).

  • Lloc: CRP del Baix Llobregat I (Pl. Ferrer i Guàrdia 1-3 de Sant Feliu de Llobregat)
  • Dates: dilluns 26 i divendres 30 de juny de 2017
  • Horari: de 8 a 10 hores
  • Matrícula: crp-santfeliu@xtec.cat

El taller aborda la concreció d’objectius de recerca factibles des dels interessos de l’estudiant, la creativitat i el rigor a l’hora d’escollir tècniques de recerca, les fonts d’informació a l’abast de l’alumnat i l’avaluació formativa de la recerca de batxillerat. Per fer-ho, la formació es basa en el treball pràctic i l’intercanvi d’experiències, i també fa servir els recursos i materials formatius generats pel programa Investigació per la ciutadania global de la Fundació Solidaritat UB.

La inscripció al taller romandrà oberta fins al 23 de juny del 2017:

crp-santfeliu@xtec.cat

Els requisits de certificació són l’assistència a un mínim del 80 % de les hores presencials de formació i la valoració positiva de totes les tasques planificades (treball personal) en relació amb l’aprofitament.

L’activitat es convoca en el marc del projecte “Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global“, que també organitzarà a Sant Feliu una exposició sobre com el treball de recerca de batxillerat pot contribuir als objectius de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

El projecte s’adreça a promoure la interdependència d’aquests reptes globals amb les realitats locals i, per tant, amb les possibilitats d’acció ciutadana per la protecció i defensa dels drets humans.

 

En concertació amb:

Amb el suport de:

 

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework