Tecnología, innovación, ¿desarrollo humano?

Enllaç al recurs
Autoria: ONGAWA ONGD
Any: 2012
Etapa: ESO, Batxillerat
Idioma: Castellà

Contribueix la tecnologia a aconseguir una societat global millor i més justa? No seria el major avanç tecnològic poder garantir una vida digna a tothom sense destruir el planeta? ONGAWA ens emplaça en aquest vídeo a qüestionar l’ús de la tecnologia i la innovació que fem en l’actualitat.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework