Tecnologia

Aqu铆 trobareu fonts d’informaci贸 per a projectes d’educaci贸 en drets humans i ciutadania global.flecha

Organismes governamentals | ONG i moviments socials | Centres de recerca | Informes | Normativa

Organismes governamentals

  • UNICEF Innovation 茅s l’oficina d’innovaci贸 d’UNICEF, que pret茅n “fer coses noves per resoldre problemes i millorar les vides dels infants d’arreu del m贸n”, amb la voluntat de “fer coincidir els desafiaments d’avui amb les solucions de dem脿”.

ONG i moviments socials

  • Blog Pangea. Blog de l’Associaci贸 Pangea 鈥 Coordinadora Comunicaci贸 Per a la Cooperaci贸, que busca promoure l鈥櫭簊 estrat猫gic de les xarxes de comunicaci贸 i les tecnologies de la informaci贸 i comunicaci贸 (TIC) per al desenvolupament i la just铆cia social, aix铆 com promoure que les organitzacions i moviments socials comparteixin informaci贸, coneixement i recursos t猫cnics per a l鈥櫭簊 efectiu i estrat猫gic de les TIC.
  • m4social聽(inclusive mobile) 茅s un projecte de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya que desenvolupa el valor social del m貌bil per a persones i comunitats, a trav茅s de la creaci贸 d鈥檜n espai de trobada que faciliti una comunicaci贸 flu茂da entre entitats, desenvolupadors i finan莽adors per impulsar projectes socials que utilitzin la tecnologia m貌bil.
L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework