Terminologia de Ciències i Tecnologia (CiT)

Enllaç al recurs
Autoria: Salvador Alegret i Sanromà
Editorial: Institut d’Estudis Catalans
Any: 2013
Etapa: Batxillerat, universitat
Idioma: Català

El portal CiT (Terminologia de Ciències i Tecnologia) consta d’una biblioteca en línia d’obres terminològiques (BiblioCiT), que poden ser consultades individualment; un motor de cerca avançat (CercaCiT), que permet consultar totes les obres de la BiblioCiT simultàniament o per grups temàtics, i la interfície ContextCiT, que permet trobar contextos d’ús de termes apareguts en les revistes especialitzades recollides en l’Hemeroteca Científica Catalana.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework