Tesaurus de termes de recerca

Enlla莽 al recurs
Autoria: Generalitat de Catalunya. Departament d鈥橢conomia i Coneixement. Secretaria d鈥橴niversitats i Recerca; TERMCAT, Centre de Terminologia
Editorial: TERMCAT, Centre de Terminologia
Any: 2015
Etapa: Batxillerat, universitat
Idioma: Catal脿, angl猫s

Producte terminol貌gic en l铆nia que aplega termes corresponents a les paraules clau i els termes relacionats que s’utilitzen per a l’avaluaci贸 de les propostes i sol路licituds d’ajuts en l’脿mbit de la recerca que es presenten a les convocat貌ries de l鈥橝g猫ncia de Gesti贸 d鈥橝juts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Cada fitxa cont茅 les denominacions en catal脿 i, majorit脿riament, en angl猫s, tot i que en alguns casos tamb茅 s’inclouen equival猫ncies en castell脿, franc猫s i alemany, i definicions. A m茅s, en cada fitxa es recull una o m茅s 脿rees tem脿tiques d鈥檃plicaci贸.

Per mitj脿 de l’acc茅s tem脿tic es poden consultar els termes adscrits a cada una de les branques del tesaurus.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework