The European Consensus on Development: The contribution of Development Education & Awareness Raising

bibliografiaAcc茅s al document
Autoria: Organitzacions i institucions amb inter猫s en el desenvolupament internacional i en l’Educaci贸 per al Desenvolupament i la Sensibilitzaci贸
Editorial: Amb el suport financer d’Inwent (Capacity Building International) i DEEEP
Any: 2007
Idioma: Angl猫s
Aquest document s’ofereix com una contribuci贸 a l’aplicaci贸 del Consens Europeu sobre Desenvolupament (2005), amb refer猫ncia a la declaraci贸 que “la UE prestar脿 especial atenci贸 a l’educaci贸 per al desenvolupament i la sensibilitzaci贸 de la ciutadania”. L’informe busca proporcionar un marc per al desenvolupament de l’estrat猫gia a nivell local, regional, nacional i europeu.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework