The Numbers

Enllaç al recurs
Autoria: The Smart CSOs Lab
Any: 2016
Etapa: Secundària i Batxillerat

Curtmetratge que reflexiona sobre un sistema social en què tot està en venda amb l’objectiu d’iniciar una conversa pública respecte al rol dels mercats i dels diners en la nostra societat.

The Smart CSOs Lab també ha editat una guia pràctica per a activistes i líders del canvi social (“Re.imaginant l’activisme”) i, per complementar aquesta guia, un conjunt d’eines on-line i off-line que inclou mòduls introductoris per acostar a nous públics el pensament de la guia i mòduls-taller per facilitar sessions grupals que aprofundeixin sobre diversos temes del document.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework