The Talloires Network

Enlla莽 al recurs
Autoria: Coalici贸 de 367 universitats de 77 pa茂sos. La seva secretaria es troba a la Facultat Tisch de Vida C铆vica de la Universitat Tufts de Medford, Massachusetts (EUA).
Etapa: Universitat
Idioma: Angl猫s

The Talloires Network (La Xarxa Talloires) construeix un moviment global d’institucions d’educaci贸 superior compromeses c铆vicament i socialment responsables. La xarxa advoca per l’expansi贸 de les activitats de comprom铆s c铆vic i promou les pr脿ctiques m茅s prometedores dels seus membres i altres persones en el camp de l’educaci贸 superior.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework