Thinking Routines: Visible Thinking

Enlla莽 al recurs
Autoria: Projecte Zero (Escola de Graduats de l’Educaci贸 de la Universitat de Harvard)
Any: 2010
Idioma: Angl猫s
El Projecte Zero de l’Escola de Graduats de l’Educaci贸 de la Universitat de Harvard posa a disposici贸 dels docents les denominades “rutines b脿siques” (un conjunt de set o m茅s rutines que es dirigeixen a diferents tipus de pensament), aix铆 com un seguit de rutines de comprensi贸, rutines d’equitat, rutines de la veritat i rutines de la creativitat.

Les rutines s贸n els procediments, processos o models d’acci贸 que s’usen repetidament a l’aula per organitzar el proc茅s d’aprenentatge, per gestionar el comportament i les interaccions dels estudiants i per establir normes per a la comunicaci贸 i el discurs. Poden ser estructures simples, com ara llegir un text i respondre les preguntes al final del cap铆tol, o poden estar dissenyades per promoure la reflexi贸 de l’alumnat, com ara demanar als estudiants qu猫 saben, qu猫 volen saber, i qu猫 han apr猫s com a part d’una unitat d’estudi.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework