Geografia. El bloc de 2n de batxillerat

Enllaç al recurs
Autoria: Josep Maria Bofarull
Etapa: Batxillerat
Idioma: Català
Bloc que recopila continguts de l’assignatura de Geografia de segon de batxillerat. Inclou vocabularis dels principals conceptes de la matèria, fitxes amb procediments útils per treballar la Geografia, diccionaris en línia de termes geogràfics i esquemes de la matèria.

Llegir més

The Talloires Network

Enllaç al recurs
Autoria: Coalició de 367 universitats de 77 països. La seva secretaria es troba a la Facultat Tisch de Vida Cívica de la Universitat Tufts de Medford, Massachusetts (EUA).
Etapa: Universitat
Idioma: Anglès

Llegir més

Mediterráneo

Programa de Ràdio 3 – RNE. Des del web, pot accedir-se a les seves emissions íntegres des del setembre del 2008. Recomanem la selecció musical. “Si la novel·la pot convertir-se en la història privada de les cultures, per què no començar a escriure un llibre sonor sobre l’actual cultura mediterrània? Aquest és un viatge a la creació, a la música i les lletres que ara neixen a una i altra riba de la Mediterrània. A cada programa descobrim les influències que uneixen tots els ports en art d’avantguarda, música, literatura i escena”.

Enllaç al recurs

Llegir més

Guía de Recursos de Educación para el Desarrollo

És una guia de la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament – Espanya. Vol ser un instrument útil i pràctic per a la consulta dels diferents materials i experiències d’educació per al desenvolupament que porten a terme les ONGD que pertanyen a la CONGDE amb la finalitat que es coneguin, s’usin i es practiquin per contribuir a una educació per al canvi.

Enllaç al recurs

Llegir més

Centre de recursos per a una educació transformadora

En català. Es tracta d’una eina desenvolupada per la comissió d’educació de la Federació Catalana d’ONGD, a fi de posar a l’abast de les persones interessades els recursos educatius generats per les ONGs. Un cercador permet seleccionar els recursos per títol, tipus de recurs, àmbit educatiu (formal, no formal i informal), etapa educativa dels destinataris i temàtica.

Enllaç al recurs

Llegir més

Agenda21 escolar

En català. Programa desenvolupat per l’Ajuntament de Barcelona. Ofereix multitud de recursos als centres educatius des d’educació infantil a educació d’adults. Inclou un resum actualitzat de recursos educatius sobre l’aigua.

Enllaç al recurs

Llegir més

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework