Càpsules de Pau

Enllaç al recurs
Autoria: Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i Contrast

Més d’un centenar de vídeos en què persones d’arreu del món responen la pregunta “Què és per a tu la pau?”, posant-la en relació amb l’experiència viscuda en països en conflicte o amb el seu compromís amb la construcció de pau i contra les violències. El projecte mostra que la percepció de la pau varia molt segons el moment històric, el context sociopolític, la cultura, la religió i la pròpia experiència vital.

Llegir més

Parlem de racisme a les escoles

Enllaç al recurs
Autoria: Ajuntament de Barcelona
Vídeo i guia pedagògica per prevenir i treballar el racisme en espais educatius. En el vídeo, un grup de joves parlen de les seves vivències a l’escola com a persones racialitzades no-blanques. La guia ofereix activitats per treballar el visionat del vídeo amb l’alumnat.

Llegir més

Imatges i vídeos dels ODS

Enllaç al recurs
Autoria: Diputació de Barcelona
Idioma: Català, castellà i anglès

Material audiovisual sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, que inclou imatges per a cada objectiu (en català, castellà i anglès), un vídeo de presentació dels 17 ODS pensats de manera global per actuar localment, i càpsules curtes dirigides a la ciutadania per aprendre a implicar-se en cada ODS.

Llegir més

La plaça dels ADR

Enllaç al recurs
Autoria: TERMCAT, Centre de Terminologia
Any: 2018
Etapa: ESO, Batxillerat, Universitat i EPA
Idioma: Català
Infografia interactiva i vídeo sobre els cinc procediments de resolució alternativa de conflictes més habituals: negociació, dret col·laboratiu, mediació, conciliació i arbitratge.

Llegir més

Vídeos EcoClima UB

Enllaç al recurs
Autoria: Diversa
Etapa: Batxillerat, Universitat
Idioma: Català
Conjunt de vídeos sobre canvi climàtic recopilats per EcoClima UB: grup d’estudiants i docents del Dept. de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de Biologia UB.

Llegir més

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework