TopobioGrafies de l’exili catal脿

Enlla莽 al recurs
Autoria: LletrA (UOC) i Facultat de Comunicaci贸 Blanquerna (Universitat Ramon Llull)
Any: Mar莽 2009 – Setembre 2010
Etapa: ESO, Batxillerat, Universitat
Idioma: Catal脿, castell脿, angl猫s i franc猫s

Eina col路laborativa al servei de la difusi贸 i el coneixement de la hist貌ria i la cultura contempor脿nies en qu猫 es poden aportar hist貌ries de vida i liter脿ries lligades als exiliats catalans de 1939; 茅s a dir, l鈥檌tinerari personal d’un exiliat o un nou itinerari cultural (sobre un llibre que tracti el tema de l’exili i reflecteixi la seva visi贸 dels nous pa茂sos d鈥檃collida).

En principi, el projecte es tanca el setembre de 2010, despr茅s d’usar-se intensivament com a eina docent dins les aules d鈥橦ist貌ria Contempor脿nia de la Universitat de Barcelona i la Universitat Ramon Llull. Molts dels continguts publicats van ser editats per estudiants de diferents cursos universitaris. Si s’hi vol afegir contingut o utilitzar l鈥檈spai en programacions docents, es pot contactar amb l’autoria.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework