Touratocha

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽Salesians Atocha (Madrid)
Any: Des del 2008-2009
Etapa:聽1r de聽Batxillerat

Projecte que integra aprenentatge per indagaci贸, aprenentatge cooperatiu, APS i educaci贸 per al desenvolupament des de diverses mat猫ries.

Es treballa en grups de 4-5 alumnes, coordinats per un tutor, i s’adjudica un pa铆s per alumne, per al treball individual. A nivell col路lectiu, es trien rols per treballar amb el sistema bloc, la xarxa social Twitter, el Google Maps, Gmail i Drive. A m茅s, el treball de classe es plasma en una Wiki.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework