Transformem el valor dels aliments: innovaci贸 en el circuit alimentari ecol貌gic

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Desos Opci贸 Solid脿ria i Institut Montju茂c. Amb suport Ajuntament Barcelona.
Etapa: ESO
Idioma: Catal脿
Projecte d鈥橝prenentatge i Servei (ApS), amb activitats a l鈥檃ula i sortides als terrenys de Central Parc, que busca reconnectar els joves amb l鈥檈ntorn rural i fomentar la reflexi贸 i l鈥檈sperit cr铆tic respecte al nostre model alimentari actual.

L鈥檕bjectiu de l鈥橝prenentatge: con猫ixer el maneig de l鈥檃gricultura ecol貌gica des de la planificaci贸 fins a la comercialitzaci贸. L鈥檕bjectiu del Servei: introduir les minves que es donen entre la producci贸 i la comercialitzaci贸 aliment脿ria dins del circuit de consum actual.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework