Trenquem el silenci

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Plataforma Unit脿ria contra les Viol猫ncies de G猫nere
Curs: 2014-2015
Etapa: Secund脿ria

Dins del programa “Trenquem el silenci”, la Plataforma Unit脿ria contra les Viol猫ncies de G猫nere posa disposici贸 dels centres educatius la possibilitat de facilitar-los l鈥檃plicaci贸 de la metodologia educativa Aprenentatge i Servei amb perspectiva de g猫nere: http://youtube.com/watch?v=CpfISJNBHnc.

Aquesta experi猫ncia implica, d鈥檜na banda, incorporar la perspectiva de g猫nere a quatre mat猫ries curriculars (matem脿tiques, experimentals, socials i educaci贸 per a la ciutadania) i, de l鈥檃ltra, realitzar sessions formatives en clau de prevenci贸. A partir dels aprenentatges adquirits, l鈥檃lumnat dissenya un servei, com ara un acte de sensibilitzaci贸 al barri, en solidaritat amb la lluita per l鈥檈radicaci贸 de les viol猫ncies de g猫nere.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework