Trobada per a l’assessorament de recerques sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi

La Fundació Solidaritat UB, amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, ofereix assessorament gratuït a estudiants de centres educatius de Catalunya que estiguin realitzant (o vulguin realitzar) treballs de recerca de batxillerat sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi.

Amb aquest objectiu, es convoca una trobada amb l’alumnat interessat.

Dia: 8 de març de 2017

Hora: 17 hores

Lloc: Campus de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, 08014 de Barcelona).

Places limitades.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia, mitjançant un correu electrònic a recercapau@ub.edu en què s’indiqui nom i primer cognom de l’estudiant, institut de procedència i objectiu de recerca.

informació i inscripcions: recercapau@ub.edu / 93 403 96 12

A més de la trobada d’assessorament, els centres educatius tenen a la seva disposició els següents materials i recursos per a treballs de recerca sobre la crisi del refugi:

Propostes de recerca

Fonts d’informació

L’assessorament està en la línia del Programa de suport de la Universitat de Barcelona a persones refugiades i provinents de zones en conflicte i es desenvolupa en el marc del projecte “El conflicte de Síria en la recerca de batxillerat” de la Fundació Solidaritat UB, que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

A banda d’aquest assessorament individual a l’estudiant, en l’àmbit del programa Recerca per la ciutadania global, la Fundació Solidaritat UB i l’ICE UB, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyen instituts públics de la capital catalana en l’orientació de treballs de recerca que contribueixen a l’educació per a la ciutadania global.

Amb el suport de:

 

 

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework