Una ciudad de cuidados

Enllaç al recurs
Autoria: Guillermo Aguado, Feminista Ilustrada (il·lustr.)
Editorial: InteRed
Any: 2017
Etapa: Infantil i Primària (3-9 anys)
Idioma: Castellà, català, gallec, eusquera i anglès

Conte que exposa la confiança que les nenes i nens són plenament capaços de decidir en els aspectes que els afecten personalment i al conjunt de la societat i que ho fan atenent a la cura de les persones i de la naturalesa, essent així un exemple a seguir. La història reflecteix valors com la interculturalitat, la igualtat de gènere, l’exercici de la ciutadania global, l’acollida, etc.

Al final del conte hi ha una guia didàctica. A la pàgina web també s’ofereix un contingut complementari de personatges i escenaris a retallar perquè les nenes i nens creïn el seu propi conte, així com una versió en àudio-vídeo.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework