Una ciudad de cuidados

Enlla莽 al recurs
Autoria: Guillermo Aguado, Feminista Ilustrada (il路lustr.)
Editorial: InteRed
Any: 2017
Etapa: Infantil i Prim脿ria (3-9 anys)
Idioma: Castell脿, catal脿, gallec, eusquera i angl猫s

Conte que exposa la confian莽a que les nenes i nens s贸n plenament capa莽os de decidir en els aspectes que els afecten personalment i al conjunt de la societat i que ho fan atenent a la cura de les persones i de la naturalesa, essent aix铆 un exemple a seguir. La hist貌ria reflecteix valors com la interculturalitat, la igualtat de g猫nere, l’exercici de la ciutadania global, l’acollida, etc.

Al final del conte hi ha una guia did脿ctica. A la p脿gina web tamb茅 s’ofereix un contingut complementari de personatges i escenaris a retallar perqu猫 les nenes i nens cre茂n el seu propi conte, aix铆 com una versi贸 en 脿udio-v铆deo.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework