• Portal Paula
  • Activitats
  • Una exposici贸 vincula la recerca de Batxillerat amb l鈥橝genda 2030 pel desenvolupament sostenible global

Una exposici贸 vincula la recerca de Batxillerat amb l鈥橝genda 2030 pel desenvolupament sostenible global

La mostra s鈥檋a realitzat dins del projecte Recerca pel desenvolupament sostenible global, concertat entre l鈥橝juntament de Viladecans i la Fundaci贸 Solidaritat UB, amb el suport de l鈥櫭rea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Els instituts p煤blics de Viladecans acullen, a partir de setembre de 2017, l鈥exposici贸 Recerca pel desenvolupament sostenible global, de sis plafons, editada en el marc d鈥un projecte hom貌nim que la Fundaci贸 Solidaritat de la Universitat de Barcelona ha impulsat al municipi, en concertaci贸 amb l鈥橝juntament de Viladecans i amb el suport de l鈥脌rea Metropolitana de Barcelona (AMB).

La mostra s鈥檋a elaborat a partir d鈥檜na formaci贸 sobre la tutoria de la recerca de Batxillerat que la Fundaci贸 Solidaritat UB va dur a terme el mes de juny amb professorat dels instituts Torre Roja i Miramar.

El taller va abordar la pres猫ncia dels continguts de desenvolupament sostenible en el curr铆culum de Batxillerat, els projectes de recerca com a estrat猫gia did脿ctica per educar en ciutadania global, i el disseny de propostes de recerca en desenvolupament sostenible global a l鈥檃bast de l鈥檃lumnat de Batxillerat.

A partir de les produccions del professorat durant la formaci贸, i d鈥un calendari que s鈥檋avia editat anteriorment, l鈥檈xposici贸 planteja un conjunt de propostes de recerca de Batxillerat que treballen la interdepend猫ncia de problem脿tiques locals amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible Global de l鈥橝genda 2030.

L鈥Agenda 2030 茅s un comprom铆s adoptat per les Nacions Unides (ONU) que estableix 17 metes per eradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

Durant el seu recorregut pels instituts de Viladecans, l鈥檈xposici贸 difondr脿 entre la comunitat educativa del municipi tant aquesta agenda com el potencial de la recerca en l’脿mbit de l鈥檈ducaci贸 per al desenvolupament.

 

En concertaci贸 amb:

Amb el suport de:

 

 

Una iniciativa de:

 

 

Powered by Warp Theme Framework