• Portal Paula
  • Activitats
  • Una exposició vincula la recerca de Batxillerat amb l’Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible global

Una exposició vincula la recerca de Batxillerat amb l’Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible global

La mostra s’ha realitzat dins del projecte Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global, concertat entre l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Fundació Solidaritat UB, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Els instituts Olorda i Martí Dot de Sant Feliu acullen, aquest mes de setembre, l’exposició Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global, de sis plafons, elaborada a partir de trobades de suport a la recerca que la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona ha dut a terme amb estudiants i docents de Batxillerat d’ambdós centres educatius.

Mitjançant les iniciatives i problemàtiques investigades per l’alumnat, la mostra visibilitza la interdependència de problemàtiques locals amb el desenvolupament sostenible a escala global, en la seva triple dimensió social, econòmica i ambiental.

En concret, l’exposició s’emmarca en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, un compromís adoptat per les Nacions Unides (ONU) que estableix 17 metes per eradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

La mostra s’ha editat dins del projecte homònim, Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global, impulsat durant el curs 2016-2017 per la Fundació Solidaritat UB, en concertació amb l’Ajuntament del municipi i amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

En l’àmbit de la iniciativa també s’ha dissenyat un pòster per ajudar a vincular temes de recerca i Objectius de Desenvolupament Sostenible. A més, el passat mes de juny, al Centre de Recursos Pedagògics de Sant Feliu es va dur a terme una formació docent sobre eines per a la tutoria de la recerca de Batxillerat.

 

En concertació amb:

Amb el suport de: