• Portal Paula
  • Not铆cies
  • Una exposici贸 vincula la recerca de Batxillerat amb l鈥橝genda 2030 pel desenvolupament sostenible global

Una exposici贸 vincula la recerca de Batxillerat amb l鈥橝genda 2030 pel desenvolupament sostenible global

La mostra s鈥檋a realitzat dins del projecte Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global, concertat entre l鈥橝juntament de Sant Feliu de Llobregat i la Fundaci贸 Solidaritat UB, amb el suport de l鈥櫭rea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Els instituts Olorda i Mart铆 Dot de Sant Feliu acullen, aquest mes de setembre, l鈥檈xposici贸 Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global, de sis plafons, elaborada a partir de trobades de suport a la recerca que la Fundaci贸 Solidaritat de la Universitat de Barcelona ha dut a terme amb estudiants i docents de Batxillerat d鈥檃mbd贸s centres educatius.

Mitjan莽ant les iniciatives i problem脿tiques investigades per l鈥檃lumnat, la mostra visibilitza la interdepend猫ncia de problem脿tiques locals amb el desenvolupament sostenible a escala global, en la seva triple dimensi贸 social, econ貌mica i ambiental.

En concret, l鈥檈xposici贸 s鈥檈mmarca en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l鈥Agenda 2030, un comprom铆s adoptat per les Nacions Unides (ONU) que estableix 17 metes per eradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

La mostra s鈥檋a editat dins del projecte hom貌nim, Sant Feliu pel desenvolupament sostenible global, impulsat durant el curs 2016-2017 per la Fundaci贸 Solidaritat UB, en concertaci贸 amb l鈥Ajuntament del municipi i amb el suport de l鈥脌rea Metropolitana de Barcelona (AMB).

En l鈥櫭爉bit de la iniciativa tamb茅 s鈥檋a dissenyat un p貌ster per ajudar a vincular temes de recerca i Objectius de Desenvolupament Sostenible. A m茅s, el passat mes de juny, al Centre de Recursos Pedag貌gics de Sant Feliu es va dur a terme una formaci贸 docent sobre eines per a la tutoria de la recerca de Batxillerat.

 

En concertaci贸 amb:

Amb el suport de:

 

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework