Una m脿 de contes

En catal脿. Espai dedicat als contes, adaptaci贸 del programa amb el mateix nom de TV3, Televisi贸 de Catalunya (Espanya). Un mapamundi interactiu permet seleccionar els textos d’hist貌ries del m贸n i la seva versi贸 animada, amb subt铆tols en catal脿, aran猫s i angl猫s. Compta amb una secci贸 de tallers de dibuix, contes il路lustrats, retall i composici贸 i subtitulat, orientats a experimentar i fer creacions pr貌pies. Disposa, a m茅s, d’un bloc participatiu.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework