Una nueva mirada a la educaci贸n art铆stica desde el paradigma del desarrollo humano

bibliografiaAcc茅s al document
Autoria:聽D铆ez del Corral P茅rez-Soba, P.
Editorial: Tesi Doctoral, Universitat Complutense de Madrid
Lloc: Madrid
Any:聽2006
Idioma:聽Castell脿

Treball d’investigaci贸 definit per la recerca de vincles operatius (en camps d’actuaci贸 comuna) entre l’Educaci贸 Art铆stica i el Desenvolupament Hum脿. Amb el “m猫tode essencialista” es demostra com la vinculaci贸 entre l’Aprenentatge Art铆stic i el paradigma del Desenvolupament Hum脿 est脿 definida en uns 脿mbits d’actuaci贸 comuns: la creativitat, la intel路lig猫ncia qualitativa i l’actitud representativa. El m猫tode d'”an脿lisi contextualista” proporciona un sistema de localitzaci贸 dels components del Desenvolupament Hum脿 en les diferents corrents d’Educaci贸 Art铆stica. El resultat consisteix en el disseny d’unes compet猫ncies que permeten discernir la pres猫ncia dels components del Desenvolupament Hum脿 a l’Educaci贸 Art铆stica.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework