Universitats i ODS

Enlla莽 al recurs
Autoria: Associaci贸 Catalana d’Universitats P煤bliques (ACUP) en col路laboraci贸 amb l’Ag猫ncia Catalana de Cooperaci贸 al Desenvolupament (ACCD).
Any: 2017
Etapa: Universitat
Idioma: Catal脿, Castell脿 i Angl猫s

Portal que reflecteix el comprom铆s de les universitats p煤bliques catalanes amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i ho fa detallant accions realitzades per aquestes institucions d’educaci贸 superior en relaci贸 a cadascun dels disset ODS.

Com s’especifica al portal, 鈥淟es universitats juguen un paper cabdal a l鈥檋ora de contribuir a la transformaci贸 social i al desenvolupament sostenible a trav茅s de tres missions: la formaci贸, la recerca cient铆fica i la innovaci贸. Per primer cop, aquest rol queda reflectit en la formulaci贸 dels ODS. Davant d鈥檃quest nou context, les universitats p煤bliques catalanes manifestem el nostre comprom铆s de contribuir i d鈥檃linear-nos amb l鈥檃genda mundial de Nacions Unides鈥.

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework