Univers d’Hist貌ries d’Europa al M贸n

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria:聽Associaci贸聽Textura de Cultura i C脿tedra UNESCO de Sostenibilitat聽(UPC)
Any: Des del 2014-2015
Etapa:聽Diverses

Projecte d鈥檌ntercanvi intergeneracional de narrativa oral.

Amb ell, es poden viure experi猫ncies a trav茅s de les arts esc猫niques, la viv猫ncia etnol貌gica, la formaci贸 audiovisual, la dansa tradicional, la sostenibilitat i altres diferents branques que sorgeixen en aquest arbre que conforma aquest univers d鈥檋ist貌ries, aquest univers d鈥檈mocions.

Tot plegat es comparteix en una Jornada de Presentaci贸 en una sala teatral. Hi ha una taula de reflexi贸 i valoraci贸 d’experi猫ncies, amb diferents observadors de diversos 脿mbits de la salut, la cultura i la societat.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework