UNSD Environmental Indicators

Enllaç al recurs
Autoria: Divisió d’Estadística de les Nacions Unides (UNSD)
Tipologia de dades: Quantitatives
Naturalesa de la font: Secundària
Estadístiques ambientals globals sobre 10 temes (Aire i Clima, Biodiversitat, Energia i Minerals, Boscos, Governança, Recursos hídrics interiors, Terra i Agricultura, Àrees marines i costaneres, Desastres naturals, Residus) a partir de diverses fonts de dades. Sobre cada tema, es proporcionen taules, gràfics i mapes d’indicadors, així com enllaços a altres fonts internacionals.

Les estadístiques sobre aigua i residus es basen en estadístiques oficials proporcionades per oficines nacionals d’estadística i/o ministeris de medi ambient (o institucions equivalents) en resposta al Qüestionari biennal de la UNSD/PNUMA sobre estadístiques ambientals, complementat amb estadístiques comparables de l’OCDE i Eurostat, i dades de recursos hídrics de la FAO Aquastat.

D’altra banda, l’apartat “Country Snapshots” ofereix una selecció d’estadístiques ambientals nacionals, complementades amb indicadors econòmics i socials clau.

Etiquetes:, , , , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework