• Portal Paula
  • CONREA: qu猫 茅s i qu猫 fa la cooperaci贸 al desenvolupament de Viladecans a Senegal

CONREA: qu猫 茅s i qu猫 fa la cooperaci贸 al desenvolupament de Viladecans a Senegal

Conjuntament amb l鈥橝juntament de Viladecans i amb el suport de l鈥櫭rea Metropolitana de Barcelona, la Fundaci贸 Solidaritat UB oferim activitats d’acompanyament a la recerca de batxillerat en instituts de Viladecans.

Aquestes activitats s’engloben dins del programa CONREA; que al seu torn est脿 vinculat al Projecte agr铆cola per a la millora de l’alimentaci贸 de Balacounda (Senegal).

Si est脿s preparant el treball de recerca de batxillerat, et fem propostes per investigar sobre aquest projecte de cooperaci贸, que l’ONG Fallou Associats impulsa amb el suport de l’Ajuntament de Viladecans.

Les trobes en el seg眉ent audiovisual, aix铆 com a l’apartat “Exposici贸” i al de “Propostes de recerca per a batxillerat”.

Activitats de suport

En concertaci贸 amb:

Amb el suport de:

 

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework