Exposici贸 CONREA

El programa CONREA inclou una exposici贸 sobre les possibilitats de recerca de batxillerat en l鈥櫭爉bit del projecte agr铆cola de cooperaci贸 que l’ONG Fallou Associats duu a terme a Balacounda (Senegal) amb el suport de l’Ajuntament de Viladecans. La mostra ofereix idees per al desenvolupament de treballs de recerca en les tres modalitats de batxillerat existents i explica com fer aquesta recerca amb rigor cient铆fic per tal d’assolir millores socials.

L鈥檈xposici贸 est脿 formada per quatre plafons que pots consultar a continuaci贸.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework