Taller de recerca de batxillerat a Viladecans

Activitat formativa d’1 hora de durada, que es fa a l’institut amb cada grup classe de 1r de batxillerat. El taller complementa la formaci贸 en recerca de l鈥檃lumnat i els permet avan莽ar en la planificaci贸 i desenvolupament del seu treball de batxillerat.

Els objectius del taller s贸n:

A m茅s de la formaci贸 en recerca, el taller ens permet contactar amb l’alumnat interessat a desenvolupar la seva recerca des de la perspectiva dels drets humans, amb el qual iniciem trobades d’assessorament organitzades juntament amb el centre educatiu.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework