• Portal Paula
  • Recerca pel desenvolupament sostenible global a Viladecans

Recerca pel desenvolupament sostenible global a Viladecans

Conjuntament amb l’Ajuntament de Viladecans i amb el suport de l’脌rea Metropolitana de Barcelona, la Fundaci贸 Solidaritat UB executa el projecte “Recerca pel desenvolupament sostenible global“, que ofereix a Viladecans activitats vinculades a la recerca de batxillerat en el marc de l’Agenda 2030.

El projecte s鈥檃dre莽a a promoure el coneixement dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en la seva triple dimensi贸 social, ambiental i econ貌mica, aix铆 com la interdepend猫ncia d鈥檃quests reptes globals amb les realitats locals i, conseq眉entment, les possibilitats d鈥檃cci贸 ciutadana per la protecci贸 i defensa dels drets humans.

En concret, el treball de batxillerat pot contribuir a aquests objectius: l’estudiant investiga en el seu entorn els reptes globals plantejats i les alternatives que es promouen per a la seva transformaci贸.

Materials i activitats de suport

En concertaci贸 amb:

Amb el suport de:

 

 

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework