Vivimos nuestro Patrimonio

Acc茅s a l’experi猫ncia
Autoria: Grup de docents
Any: Des de novembre de 2016
Etapa: Infantil, Prim脿ria, Secund脿ria. Des de qualsevol mat猫ria.
Idioma: Castell脿
Projecte col路laboratiu, flexible i obert que es basa en el patrimoni natural i cultural com a font de coneixement que permet treballar continguts i valors.

Els seus objectius s贸n entronitzar, conservar i transmetre el patrimoni, investigar amb fonts tradicionals i actuals, fer servir metodologies actives i apoderar l’alumnat, que 茅s el centre del projecte.

Segons el seu grup impulsor, la iniciativa neix perqu猫 el patrimoni representa identitat cultural, riquesa col路lectiva i aportaci贸 a la civilitzaci贸; perqu猫 permet treballar passat, present i futur al mateix temps, i perqu猫 la mem貌ria parla des de les emocions i els sentiments afloren.

Algunes de les propostes que es duen a terme, amb les TIC o sense, s贸n: visites virtuals, rescat patrimonial, difusi贸 patrimonial, creaci贸 d’hist貌ries, mobile learning i aprenentatge basat en projectes, entre d’altres.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework