Web A帽os de pobreza

Enlla莽 al recurs
Autoria: Estudiants de secund脿ria de l’IES Giner de los R铆os d’Alcobendas
Any: 2008
Etapa: 1r d’ESO
Idioma: Castell脿
Web que recull els testimonis orals de la hist貌ria viscuda pels avis i 脿vies de l’alumnat entre 1930 i 1950. Ofereix entrevistes gravades en v铆deo i una col路lecci贸 de documents gr脿fics del moment. En la investigaci贸, es descobreixen esdeveniments i circumst脿ncies que van marcar l’esdevenir d’Espanya.

Etiquetes:,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework