Contaminaci贸 a l鈥橢bre

En catal脿. WebQuest realitzada per Jordi Niub贸, professor de Ci猫ncies Naturals de l’IES Mare de D茅u de la Candelera de L’Ametlla de Mar. Est脿 dirigida a l’alumnat del 1r i 2n cicle d’ESO, tot i que tamb茅 podria dirigir-se, amb algunes ampliacions, a alumnat de primer i segon de Batxillerat. Proposa una investigaci贸 al voltant dels conflictes ocasionats per la contaminaci贸 del riu Ebre.

Enlla莽 al recurs

Etiquetes:, ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework