World Environment Situation Room

Enlla莽 al recurs
Autoria: Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA)

La World Environment Situation Room (Sala de Situaci贸 Ambiental Mundial) inclou informaci贸 georeferenciada, de teledetecci贸 i d鈥檕bservaci贸 de la Terra – integrada amb estad铆stiques i dades – sobre la dimensi贸 ambiental del desenvolupament sostenible.

La plataforma permet buscar per regions i pa茂sos, aix铆 com per temes (biodiversitat, canvi clim脿tic, contaminaci贸…) i pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l鈥橝genda 2030; i processa autom脿ticament les dades per transformar-les en imatges, mapes, gr脿fics (amb tend猫ncies), taules…

Per exemple, disposa d鈥檜n apartat de dades geoespacials, que, entre d鈥檃ltres, inclou un mapa, actualitzat en temps real, sobre exposici贸 de la poblaci贸 mundial a la contaminaci贸 atmosf猫rica, o un mapa amb m煤ltiples dades de contaminaci贸, tant atmosf猫rica com d鈥檃igua dol莽a, de la terra i del s貌l, i marina i costanera.

Etiquetes:, , ,

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educaci贸 per a la Ciutadania Global.

L鈥Objectiu 4 de l鈥Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a prop貌sit d鈥檃qu铆 a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements te貌rics i pr脿ctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjan莽ant l鈥檈ducaci贸 pel desenvolupament sostenible i l’adopci贸 d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de g猫nere, la promoci贸 d’una cultura de pau i noviol猫ncia, la ciutadania mundial i la valoraci贸 de la diversitat cultural i de la contribuci贸 de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. M茅s informaci贸.

Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputaci贸 de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework