World Values Survey (WVS)

Enllaç al recurs
Autoria: World Values Survey Association
Programa de recerca internacional dedicat a l’estudi científic i acadèmic dels valors socials, polítics, econòmics, religiosos i culturals de les persones del món. Pretén avaluar l’impacte de l’estabilitat o el canvi de valors al llarg del temps en el desenvolupament social, polític i econòmic dels països i societats. El principal instrument de recerca és una enquesta social comparada representativa que es realitza a nivell mundial cada 5 anys (se’n poden descarregar dades), i també disposen del Mapa cultural Inglehart–Welzel, amb evidències empíriques del canvi cultural massiu i de la persistència de tradicions culturals distintives.

Etiquetes:

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L'Agenda 2030 de l'ONU inclou, entre les seves metes, l'Educació per a la Ciutadania Global.

L’Objectiu 4 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides inclou, en la seva meta 4.7, com a propòsit d’aquí a 2030:

Garantir que tot l’alumnat adquireix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per promoure el desenvolupament sostenible, entre altres coses mitjançant l’educació pel desenvolupament sostenible i l’adopció d’estils de vida sostenibles, els drets humans, la igualtat de gènere, la promoció d’una cultura de pau i noviolència, la ciutadania mundial i la valoració de la diversitat cultural i de la contribució de la cultura al desenvolupament sostenible.

Els nostres governs han subscrit aquest acord internacional i, per tant, es comprometen a donar-hi compliment. Més informació.


Una iniciativa de:
Amb el suport de:
Diputació de Barcelona

 

 

Powered by Warp Theme Framework